четвер, 30 листопада 2023 р.

Заняття клубу "Лада" бібліотеки №13.

Незабором - День Святого Миколая, це світле, добре, багатолюдне й веселе свято здавна називають найпершим із різдвяних та новорічних свят, яке традиційно уже уособлює в собі початок великого всенародного Новоріччя. Водночас День Святого Миколая – це своєрідний символ людської надії і віри у своє краще майбутнє. 

Українці здавна вважають Святого Миколая своїм покровителем, вихователем та заступником дітей і юнацтва. У цей день навіть дорослі починають вірити в чудеса, а діти з нетерпінням чекають ранку, щоб зазирнути під подушку або в чарівний чобіток чи рукавичку, адже так приємно знайти в ньому подарунки. Святий Миколай прославився своєю добротою і готовністю допомогти кожному, хто потребує. Наймолодшим він приносить подарунки, а дорослих спонукає до милосердя, співчуття та доброти. 

Час виготовляти подарунки. На занятті жіночого клубу "Лада" бібліотеки №13 ми виготовляли власноруч рукавички з фетру. Рукавички - це невід’ємні аксесуари холодного сезону. Вони не лише додають краси, але й найголовніше – зберігають тепло. Справжні рукавиці зігрівають руки, а саморобки – серце. Рукавички можуть стати новорічною прикрасою, щоб привітати близьких у найчарівнішу ніч.

Для виготовлення рукавички вам знадобиться - фетр кольоровий, акрилові нитки, голка, ножиці, олівець, картон, клей, бісер та прикраси. А ще святковий настрій та чудова фантазія.    



 




Немає коментарів:

Дописати коментар