пʼятниця, 1 грудня 2023 р.

Ювілей бібліотеки 13.

55 річний ювілей бібліотеки 13 відбувся. Святково, родинно, тепло. Зійшлися користувачі, друзі, партнери бібліотеки. Вітали нас всі учасники клубів.

👍Колектив підсумував усю роботу за 5 років від минулого ювілею. Це - і модернізація та оновлення приміщення, і придбані меблі, і поповнення фонду, і інновації в обслуговуванні, і партнерські зв'язки, і різноманіття заходів, і події, і створення пункту незламності, і волонтерські практики, і художні виставки в бібліотеці.

💐🧑‍🏫Так мило і приємно було отримати вітання та Подяку від адміністрації та педколективу СЗОШ 54 м. Києва в особі бібліотекаря школи Г. Ч. Бродської за плідну співпрацю та з нагоди 55-річниці заснування нашої бібліотеки.

📔Як завжди книга в дарунок бібліотеці, теплі слова вітання  та приурочений чарівний вірш від нашої любої письменниці І. Г. Ковальчук.

🌻Також прийшла до нас на гостину привітати ювілярів Народна майстриня Н.Г.Бойко, чия постійнодіюча виставка гарненних виробів з глини🐘🐐🐴🐦🐟💃 тішить око наших користувачів. Приємно було чути від пані Наталії, що саме з нашої бібліотеки, з проведених майстер-класів для дітлахів почався її шлях до Народного майстра. 

🖼️ Н.О.Бульба повідала гостям, що вдячна нашій бібліотеці за те, що тут, у клубі малювання "Лілея", вона отримала навички і намалювала свою першу в житті картину олійними фарбами. А потім їх створила стільки, що у стінах нашої бібліотеки була персональна виставка її робіт. А до цього у нас передувала виставка вишитих картин атласними стрічками.

🧑‍🏫 Юна фахівчиня В.С.Прохнєвська, яка щосереди модерує наш розмовний клуб української мови "Моя мова" приємно вражена тим, що має таку практику і можливість проявити та втілити свої вміння та знання бажаючим вдосконалити свою українську у нас у бібліотеці. За що ми їй дуже вдячні. Неабияк нині важлива справа. 

🤗Море вітань, добрих слів, захоплень, освідчень ("Нас сюди тягне", "Це моя рідна бібліотека", "Тут наша родина", "Для мене за все життя ніхто не робив такого свята - Дня народження" - хіба не освідчення?), подарунків і обіймів. А іще пісень, віршів, притч, завдань, вікторин і спогадів про те, яка стежинка привела до бібліотеки.

📜Прочитали ми й збережені бібліотекою побажання минулоювілейних гостей бібліотеці. Це було дуже цікаво і трепетно. Та маємо написані нові✉️ у майбутнє.

🎨Всі разом завершили заздалегідь навмисно недомальований букет квітів💐 як загальний подарунок причетним до свята. 

💛💙Були подарунки і для всіх присутніх - сплетені з стрічок патріотичних кольорів браслети членкинею жіночого клубу "Лада" Т. І. Андрусенко та виготовлені бібліотекарем Ю. І. Сафарян квіти🌹 із  секретами-солодощами в бутоні.

🏆Серед подяк і грамот, отриманих колективом бібліотеки за ці роки рум'янів свіжоспечений теж членкинею клубу "Лада" Т. Б. Загороднюк гарбузовий запашний круглий хліб🥮, святково та гостинно підморгуючи вогниками двох запалених п' ятірок.

🎊📚Так, нам - 55. Гордо тримаємо курс плідної праці. Адже бібліотека повинна бути такою, якою вона потрібна користувачам, з атмосферою добра, родини, підтримки і взаємодії.

👍Сподіваємось, що у нас все виходить. І таки виходить. І в колективі, і в клубах, і в колег - всієї системи бібліотек Солом'янки.

🇺🇦 Разом ми сила, бо сила в єднанні. Як наша Україна - об' єднана, згуртована, соборна і непоборна. Тільки разом ми здатні звернути гори і перемогти все лихе, що зазіхнуло на нашу землю!   


















Немає коментарів:

Дописати коментар