середа, 29 листопада 2023 р.

Розмовний клуб української мови бібліотеки №13.

Нестримне нинішнє зростання попиту на вивчення української мови та неабияке бажання говорити українською беззаперечно зумовлене повномасштабною загарбницькою війною жорстокого окупанта проти України. Війною, яка спровокувала потужну внутрішню мотивацію прийняти таке рішення.

☝️Тільки сильні духом і сповнені по вінця прагненням волі українці, які поважають свою державу і себе у ній, викарбовують свою гідність на сторінках славної історії нашої України, змінюють не лише лексику та граматику, а й свій особистий світогляд. 

📢📚Хто вважає себе таким і відчуває у собі зерно прагнення, вам саме до нас, на розмовний клуб української мови бібліотеки 13 "Моя мова". Тут чудовий затишний простір для навчання.

🧑‍🏫💪Звісно, для досягнення результату новачкам доведеться докласти зусиль. Та постійні учасники засідань знають, що приводу для хвилювань немає. Адже молодий фахівець Вікторія Прохнєвська, завжди ретельно, відповідально і скрупульозно підготовлена до кожного заняття та із задоволенням допоможе дійти до мети.

📌Ось, як сьогодні, нам представлені корисні матеріали, додаткові ресурси,  тестування. Продовжили вивчати частину мови - іменник. Написання в словах великої і малої літери. Суфікси. 

📌Тут вам і зворотній зв'язок та удосконалення комунікативних навичок. Практичні рекомендації викладача та вправи для покращення вимови з перевіркою. А іще - цікавинки про українську мову. 

❤️💙💛 Як же це класно практикуватись у мові та вимові у компанії однодумців, підсилити набуті знання, говорити українською без помилок та із задоволенням. 

🇺🇦 Утверджуючи мову, ми посилюємо наш мовний фронт, захищаємо нашу незалежність!       








Немає коментарів:

Дописати коментар