вівторок, 28 листопада 2023 р.

"Життя на полотні" родини Яхно.

У бібліотеці №13 відбулося відкриття персональної виставки художніх робіт олійними фарбами родини Яхно - Алли Григорівни та Наталії. 

Художня виставка - це сузір'я яскравих полотен з вишуканим естетичним смаком, цікавим художнім баченням. У кожну роботу вкладена душа, кожна з них створена з любов'ю, саме тому вони випромінюють позитивну енергію. Тут широко розкриті теми світлого кохання, родини, материнства, війни. Вражаюче дивують букети квітів, пейзажі, тварини. Відчуття, які залишає реальність, виливаються на полотно в своєрідній манері та настрої. Ностальгія як філософське поняття описує спогади домівки, батьківщини, дитинства. Як правило, це гарні емоції та бажання повернутись у той стан або у обставини, які були у минулому.

Всі без винятку шедеври, дійсно сповнені любов’ю до життя.

Відвідувачі отримала велике задоволення від витончених і світлих робіт. Дуже добрі, яскраві, позитивні та життєрадісні картини. На душі стало весело та з’явилася надія на добро.

Хочеться зазначити: експозиція розміщена так, що центральне місце в ній займає полотно з дівчинкою серед поля з маками, квітами, які символізують Перемогу. Нехай же буде пророчою вона.         









Немає коментарів:

Дописати коментар