вівторок, 2 травня 2023 р.

Заняття клубу пісні "Надія" бібліотеки 13.

Мама - це наймиліше у світі слово. В цьому слові все: ніжність, доброта, любов і піклування. Воно відлунює різними прекрасними мелодіями і колисковими піснями. Воно пахне польовими квітами та натрудженими руками. В ньому безсонні ночі, нескінченні хвилювання. Мама - найрідніша у світі людина. Напевно, немає жодного, хто б міг це заперечити. Мама - це символ безмежної любові, великої душі, символ життя.

Пісня про маму посідає особливе місце в культурній спадщині українців. Про неньку складено чимало композицій – і вони не тільки для дітей, а й для дорослих. Пам'ятайте, що для мами ви завжди будете маленькими шибениками, тому вона й хвилюється за кожен ваш крок. 

Пісні про маму – це один зі способів висловити свою вдячність найріднішій людині в світі, тож не дивно, що українська музика багата на сумні та веселі композиції про неньку. 

На занятті клубу пісні "Надія" бібліотеки №13 ми співали пісні про найріднішу людину в житті, про неньку, про маму. Мама - це вічність, бо вона завжди живе в нас і буде вічно жити в наших дітях та в усьому нашому роді. Вона - берегиня, бо береже нас та благословляє на добро і зігріває своїм материнським теплом весь рід. У кожної людини мама одна, як і Батьківщина. Це - найдорожче! Любіть та цінуйте своїх матерів, піклуйтеся про них та покажіть їм своїм життям і добрими справами, що вони виростили гідних синів та дочок. 








Немає коментарів:

Дописати коментар