пʼятницю, 28 квітня 2023 р.

Заняття клубу "Лада" бібліотеки 13.

Чоловіча краватка – це аксесуар у вигляді смужки тканини, котрий зав'язується навкруг шиї та носиться як прикраса. Ця річ завжди займала важливе місце у гардеробі сильної статі.

Зараз чоловіки рідко одягають шийний аксесуар. Хіба що на урочисті події, для роботи в офісах або закладах з обов’язковим дрес-кодом.

Тому на краватки, які залежалися в шафах звернули увагу наші дівчата з жіночого клубу "Лада" бібліотеки 13. Прикраси з краваток своїми руками можна виконати найрізноманітніші, грамотно використовуючи і поєднуючи забарвлення та якості тканини. 

Такий різновид діяльності, як рукоділля, дуже корисний. Адже він наповнює жінку жіночою енергію. Дозволяє заспокоїтися, а також вважається одним з різновидів медитації. Ручна робота підвищує рівень жіночих гормонів, а також покращує стан здоров'я. Стабілізується мислення. Завдяки цьому жінка отримує гармонію, а також стає більш спокійною, виваженою та ніжною.

Творчість активізує праву частину мозку, та дозволяє організувати нестандартне мислення, а також художній смак.  

Саме такі чудові витвори зі смаком, яким всюди можна знайти застосування, наші майстрині сьогодні створили своїми руками. Це - елегантні пояси, прикраси із застібкою - брошки - для суконь, химерні коміри на блузи, браслети та кольє, гаманці та чохли для мобільних телефонів. Подивіться на ці шедеври, створені власноруч. Бо ж вміння і фантазія у наших умілиць неабияка. 

                    



Немає коментарів:

Дописати коментар