середу, 19 квітня 2023 р.

Щоб вік прожити на Землі.

                                  

Всесвітній день Землі - свято єднання народів планети у справі захисту навколишнього середовища і збереження тих багатств і природних ресурсів, якими наділила нас природа.

Вперше День Землі був відзначений у 1970 році, і з того часу його проводять щороку 22 квітня. Це свято чистої Води, Землі й Повітря, яке має на меті об’єднати людей планети для захисту довкілля, привернути увагу до екологічних проблем нашої планети. Цей день – нагадування про екологічні катастрофи, день, коли кожна людина має можливість замислитися над тим, що вона може зробити для розв’язання екологічних проблем.

Наша Земля - найкраща серед планет Всесвіту. Зберегти її для майбутніх поколінь - ціль нашого життя. Плекаймо її. Оберігаймо. Не засмічуймо.

Пропонуємо вашій увазі виставку-нагадування "Щоб вік прожити на Землі" до Всесвітнього дня Матері-Землі.


Енциклопедія для дітей. -Харків: Промінь, 2018. - 440 с.
Енциклопедія буде цікавою як для дітей молодшого, так і старшого віку. Її мета - розширити світогляд дитини, розвинути у неї допитливість, дати відповіді на запитання з історії, географії, мистецтва, техніки та ін.
Тема "Всесвітній день Землі розкрита" на 210 с.

Клімов А. Із безодні часів. Ілюстрована енциклопедія для дітей. - Харків: Ранок, 2004. - 128 с.

Ілюстрована енциклопедія для дітей у віці від 8 до 12 років. Містить інформацію про розвиток життя на землі, походження людини, історії та культурі. Можна використовувати як цікавий дитині довідник для роботи над шкільним курсом, а так само для розвитку інтересу до природничих наук. Система розташування інформації в книзі корисна для навчання самостійного користування довідковою літературою, а зміст може бути цікаво і дорослим. 
Тема "Всесвітній день Землі розкрита" на 6 с.

Нова енциклопедія школяра. - К.: Махаон-Україна, 2015 - 384 с.

Ця унікальна енциклопедія нового типу - з розвивальними завданнями - стане в нагоді школярам упродовж кількох років навчання. В ній уміщено й систематизовано обширний довідковий матеріал про рослини, тварин, людину, космос, науку і техніку, а також близько однієї тисячі запитань і відповідей на них для закріплення аналітичних здібностей та інтуїції юних читачів.
Тема "Всесвітній день Землі розкрита" на 98 с.

Сіменс Р. Породи і мінерали. - Львів: Арт-медіа, 1997. - 62 с.

Чудові кольорові фотографії каміння, копалин, мінералів, кристалів дають читачу унікальну можливість проникнення  в суть еволюції і складу Землі.
Тема "Всесвітній день Землі розкрита" на 6 с.

1000 запитань і відповідей. Енциклопедія для ерудитів. - Харків: Клуб Сімейного Дозвілля 2016. - 256 с.

Ця ілюстрована енциклопедія допоможе дати відповідь на будь яке запитання найдопитлівишого чомучки. Анатомія та фізіологія людини, медицина, астрономія, географія, біологія, винаходи й відкриття, культура - тут висвітлені найактуальніші теми з різних галузей знань. А безліч кольорових фото та доступна форма викладення матеріалу зроблять читання приємним і захопливим. Із цією книгою ви станете справжніми ерудитами.
Тема "Всесвітній день Землі розкрита" на 78 с.


Немає коментарів:

Дописати коментар