четвер, 20 квітня 2023 р.

Заняття клубу "Лада" бібліотеки 13.

А чи вмієте ви, крім того, що телефонуєте друзям, досконало користуватись своїм смартфоном? А ось наші майстрині, від сьогодні уміють. І це тільки початок. Щоразу напередодні нашої зустрічі в бібліотеці, ми нагадуємо наступну тему заняття, якими знаряддями і яким матеріалом будем користуватися та запрошуємо постійних членкинь клубу традиційним дзвінком. Виникло запитання і побажання створити групу "Лада" в безпечному додатку для спілкування "Viber". 

Отже, темою нинішнього заняття жіночого клубу бібліотеки 13 були IT-навчання. Адже бібліотеки Солом'янки у мережі хабів цифрової освіти.

Ми дружньо дістали свої телефони, обмінялися номерними даними, завантажили відповідну програму, створили спільну групу, дали їй назву, доєдналися і (щоб ви тільки бачили цю дитячу радість наших дорослих жіночок у досягненні мети) надсилали повідомлення: смайлики, привітання, стікери. Навіть, хто сьогодні з "ладушок" не зміг прийти, завадив дощ, уже надіслали нам свої привіти. Vivat! Наші жіночки віднині іще на одну сходинку ближче до IT-шного Олімпу. Це було дійсно корисно.






Немає коментарів:

Дописати коментар