пʼятницю, 21 квітня 2023 р.

Заняття клубу пісні "Надія" бібліотеки 13.

Планета Земля - ​​це наш рідний дім, вона неповторна та прекрасна. Окрасою Землі є ліси, луки, гори, річки, океани, моря, пустелі. Скрізь створені умови для життя.

Нас оточує велика різноманітність флори й фауни, в залежності від клімату. Ми можемо милуватися смереками, ялинами, кедрами, пальмами, магноліями, дубами, березами, тополями тощо. Всюди зустрічаються різні трави та квітучі рослини: троянди, лілії, гвоздики, хризантеми, ромашки, волошки, дзвіночки - всі види й не перерахувати.

У лісах, пустелях проживають різноманітні тварини, комахи та птахи, такі як тигри, леви, ведмеді, вовки, лисиці, зайці, бджоли, джмелі, мухи, змії, черепахи, лебеді, гуси, качки, солов’ї, ворони, горобці, синиці та багато інших. У водоймах теж кипить життя. Їх населяють риби, раки, краби, жаби. Природа настільки різноманітна своїми визначними пам’ятками, що неможливо все перелічити. Вона вражає своєю красою, але дуже вразлива.

Земля - наш спільний дім. Але які ми щасливі, що маємо ці всі скарби саме в нашій рідній ненці-Україні. І саме про найулюбленішу частинку землі на великій планеті - українську, про рідний край, про нашу Батьківщину ми співали пісні на занятті в клубі пісні "Надія" бібліотеки №13, яке приурочили Всесвітньому дню Матері-Землі.     












Немає коментарів:

Дописати коментар