пʼятницю, 11 лютого 2022 р.

Виїздна бібліотека.

Міжнародний день дарування книг – це добровільна ініціатива, яка започаткована у 2012 році американкою та засновницею відомого сайту дитячої книги Delightful Children’s Books Еммі Бродмур. Вона спрямована на підвищення інтересу та доступу до книг і бібліотек, прищеплює, таким чином, любов до читання. 

Мета цього дня – надихнути людей по всьому світу подарувати книжку: бібліотеці, майбутнім користувачам бібліотеки, перехожим, другу, членам родини. Вважається, що в цей день мають об'єднатися і ті, хто дарує книги, і ті, хто прищеплює любов до читання. Адже книжка – один із найцінніших винаходів людства, вона сіє правду, добро, любов, вона дасть нам відповіді на всі запитання і гарну пораду, навчить жити, любити і працювати заради щастя народу, заради самих себе та своїх рідних.

Сьогодні без книжки ми не можемо уявити своє життя, бо вона – постійний супутник, найкращий порадник у всіх життєвих ситуаціях: і для малечі, і для школяра, і для зрілої, досвідченої людини. Недарма в народі кажуть: «Хто багато читає, той багато знає».

До Міжнародного дня дарування книг бібліотека №13 провела благочинну акцію "Виїздна бібліотека" на якій дарували вже подаровані нам користувачами книги перехожим і майбутнім читачам бібліотеки. 

Частіше заглядайте до скарбниці духовності – книг, із яких б'є невичерпне джерело мудрості. 



Немає коментарів:

Дописати коментар