пʼятницю, 25 вересня 2020 р.

Зоряне сяйво мов

 #бібліотеки_соломянки #бібліотека_13 #бібліопідвальчик_на_відрадному 

#бібліотека_onlinе #ПРОЧИТАННЯ #книги_фонду

 #європейський_день_мов

Хочете вивчити іноземні мови? Запрошуємо відвідати нашу книжкову відеополицю "Зоряне сяйво мов", приурочену Європейському дню мов, і, звичайно, бібліотеку 13, або будь-яку з бібліотек Солом'янки.

Вам обов' язково нададуть кваліфіковану допомогу - порадять і запропонують необхідну літературу.

Дияк О. В. Довідник для абітурієнтів та школярів з української мови: навч. посіб.-К.:Літера ЛТД, 2010.-408с.

У довіднику послідовно і системно подано основні теоретичні питання курсу української мови. Матеріал структуровано за темами й об’єднано в розділи, які завершуються рубіжним тестуванням. Особливу увагу зосереджено на питаннях культури мови, зокрема на вимогах до написання власного висловлення. Термінологічний апарат згруповано в алфавітній послідовності в додатку. У довіднику вміщено словники різноманітного спрямування.

Зміст довідника відповідає програмі середньої загальноосвітньої школи та програмі 3HO. Видання рекомендовано учням загальноосвітніх шкіл, ліцеїв, гімназій та абітурієнтам, учителям і методистам, а також усім, хто прагне поліпшити рівень знань із сучасної української мови.

Калюжна В. В. Англійська мова.6 кл. - К.: "Академія", 2003. - 256с.

Охоплюючи передбачений шкільною програмою з англійської мови лексичний і граматичний матеріал, підручник зорієнтований передусім на формування і розвиток усного діалогічного та монологічного мовлення учнів, їх уміння сприймати текст у процесі комунікативної взаємодії. Вміщені в ньому тексти, вправи, завдання становлять цілісну систему оволодіння лексичними та граматичними знаннями, мовленнєвими навичками.

Постнікова О. М. Німецька мова. Розмовні теми. - К.: А. С. К. - 2000.-399с.

Даний посібник з розвитку навичок усного німецького мовлення охоплює 44 розмовні теми, а також містить більш ніж 150 оригінальних текстів, близько 200 діалогів і до 300 вправ. До кожної теми включено оригінальні тексти сучасних німецьких авторів, діалоги, словник найуживанішої лексики, вправи на закріплення лексичного матеріалу.

Призначається для учнів загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв, абітурієнтів, студентів вузів, усіх, хто вивчає німецьку мову.

Крючков Г. Г. Прискорений курс французької мови. - К.: А. С. К. - 2003.-384с.

Підручник складається з 17 уроків. Уроки 1-3 поєднують принципи інтенсивного та вступного фонетичного курсів і містять, крім загальних для всіх уроків елементів, також вказівки щодо поетапної постановки звуків, правила читання і вправи для розвитку навичок читання. Уроки 4-17 об'єднано єдиним сюжетом, який грунтується на типових ситуаціях. Кожний урок містить текст, післятекстовий словник, граматичний коментар, різноманітні вправи, комунікативні діалоги.

Для студентів немовних факультетів вищих навчальних закладів. Може бути корисним для слухачів курсів іноземних мов.

Ландовські А. Українсько-польський розмовний. - К.: Пульсари. - 2003.-248с.

Українсько-польський розмовник містить понад 10 000 лексичних одиниць, словосполучень та висловлювань для практичного вживання при спілкуванні на найрізноманітніші теми побутового та суспільно-громадського життя. Знадобиться українцям, які хочуть відвідати Польщу з різними місіями або прийняти в Україні польських друзів, знайомих чи партнерів, а також стане в пригоді польськомовним іноземцям, які хочуть пізнати нашу країну та мати в ній ділові зв’язки.



Немає коментарів:

Дописати коментар