суботу, 26 вересня 2020 р.

День відкритих дверей етнокімнати-музею предметів побуту української народної старовини "Хата під стріхою" "Мандри в часі" до Всесвітнього дня туризму.

#бібліотеки_соломянки 

#бібліотека_13

#бібліопідвальчик_на_відрадному

#бібліотека_онлайн

#всесвітній_день_туризму

#всеукраїнський_день_бібліотек

#бібліотека_музей

"Мандри в часі"- День відкритих дверей етнокімнати-музею предметів побуту української народної старовини "Хата під стріхою" бібліотеки 13.

Бібліотечне життя йде вперед. Інноваційні процеси сучасної бібліотеки впливають на форми спілкування. Інформаційні сервіси для потреб усіх категорій користувачів формуються з урахуванням їх уподобань, особистих побажань і зручностей. Поступово на зміну бібліотеці" просвітницькій" приходить бібліотека "комунікаційна", в якій дозволяється все (або майже все). Відбувається активне освоєння бібліотекарями комунікативних, ігрових, креативних, розвиваючих технологій бібліотечної діяльності, використовуються творчі знахідки бібліотекарів, з'являються нові, неординарні, самобутні та оригінальні форми. Більшість інноваційних форм прийшли в бібліотеку з інших галузей культури: з театральної практики, з клубної, туризму.

У нашій бібліотеці деякий час визрівало бажання створити цікавий напрямок діяльності бібліотеки "Бібліотечний туризм" - організацію захопливих екскурсій як реальних, так і віртуальних. Бажання і можливості взяли верх і ми вже три роки маємо щастя проводити мандри в часі в нашому музеї предметів побуту української народної старовини "Хата під стріхою", в якому є унікальні експонати, зібрані власноруч у експедиціях по селах України і подаровані користувачами та небайдужими добрими людьми.

Запрошуємо вас на віртуальну відеоекскурсію!

Немає коментарів:

Дописати коментар