четвер, 4 червня 2020 р.

Хай буде дитинство щасливим моє і усіх дітей світу

До Міжнародного дня захисту дітей пропонуємо вашій увазі цікаву ілюстраційно-книжкову викладку
з фонду бібліотеки №13.



"Мудрі казки"


   Казки — це диво і пригоди, завдяки яким дитинство запам'ятовується як яскраве, чудове свято. Однак це ще й уроки доброти, милосердя, справедливості. Ці дивовижні історії навчать малюка життєвої мудрості, навчать відрізняти добро від зла і допоможуть формувати інші позитивні якості дитини.
   До збірки увійшли казки: "Нове вбрання короля", "Хлопчик-мізинчик", "Кіт у чоботах", "Свинопас", "Двоє жадібних ведмежат", "Дванадцять місяців", "Морозенко".


Клайв Стейплз Льюїс "Хроніки Нарнії: 
Лев, Біла Відьма і шафа"


   Пітера, Сьюзан, Едмунда і Люсі відправили жити до літнього професора, який мешкає у старовинному будинку. Одного дня, коли діти бавилися у хованки, через шафу Люсі випадково потрапляє до іншої країни, Нарнії. І саме з тієї миті великі пригоди починаються…


"Весела прогулянка"


   Чудова ілюстраційна книжечка з віршами, цікавими загадками, оповіданнями для дітей молодшого шкільного віку.


 Оскар Вайльд "Кентервiльський привид"


   Американський посол містер Отіс купує в Англії замок, про який ходять легенди. І купує разом із меблями та привидом. Задавалося б, тепер дух кривавого злочинця зможе досхочу познущатися з нових господарів…
   Та дзуськи: Отіси – та ще сімейка! Зрештою, нещасний привид визнає поразку, і його самого можна просто пожаліти… Саме це й робить юна дочка посла Вірджинія. Оповідання знаменитого Оскара Вайльда навчає доброти, терпіння та співчуття чого так бракує в сучасному житті. 


Валентина Бондаренко "Українська весела абетка"


   Кумедні ілюстрації й дотепні віршики перетворять навчання на чудову гру, допоможуть діткам запам'ятати алфавіт, виховувають любов до книг та читання.


"Казкові пригоди"


   Чудова ілюстраційна книжечка про казкові пригоди та  життя лісових звірят.

Немає коментарів:

Дописати коментар