середу, 27 травня 2020 р.

Олена Котенко "Енциклопедія. Пізнаємо та досліджуємо: Тваринний світ"

#бібліотеки_Соломянки #бібліотека_13 #бібліопідвальчик_на_відрадному #бібліотека_і_карантин #бібліотека_onlinе #ПРОЧИТАННЯ

   Мова сьогодні піде про наступну книгу з фонду.
 "Енциклопедія. Пізнаємо та досліджуємо: Тваринний світ" Олени Котенко.
   У бібліотеки 13 є чудова маленька знайома дівчинка Полінка, яка досконало знає як приручили тварин, які бувають тварини, які тварини травоїдні, які - хижаки, як захищаються тварини, які вони мають будиночки, як зимують, якою є "мова" у тварин, чи мають інтелект і пам'ять, які з них занесені до Червоної книги України. А все тому, що улюбленою книжечкою нашої читачки саме і є "Енциклопедія. Пізнаємо та досліджуємо: Тваринний світ" Олени Котенко.
   Де у зрозумілій і цікавій формі автор знайомить юного читача з різноманітним світом тварин. За допомогою енциклопедії та уяви школяр зможе досліджувати рідну планету і дізнатися багато нового про життя істот, які живуть поруч з нами. На кожному розвороті на дитину чекають цікаві факти, завдання або запитання і дивовижні ілюстрації. Видання призначене для дітей молодшого шкільного віку. Саме для маленької Поліночки.
   Такий довгий цей карантин. Можна все встигнути зробити, вивчити, у всі ігри погратися, зробити мамі подаруночок власними руками, лялькою побавитись, навіть після обіду з кружальців огірків маску на обличчя зробити. А що, чи ж не майбутня леді? Але захоплюючі розповіді про тварин кличуть. І наша "хочувсезнайка" знову гортає кольорові сторіночки улюбленої енциклопедії.


Немає коментарів:

Дописати коментар