середу, 27 травня 2020 р.

Онлайн-практикум з рукопашного бою Ніппон-Кемпо

#бібліотеки_Соломянки #бібліотека_13 #бібліопідвальчик_на_відрадному
#бібліотека_і_карантин
#бібліотека_onlinе
#спорт_здоров'я
#ПРОЧИТАННЯ

   Дбаємо про здоров'я в умовах карантину.
 Шановні теоретики і практики пропонуємо вам онлайн-практикум з рукопашного бою Ніппон-Кемпо, основною концепцією якого є тренування духу і тіла у дорослих , прагнучи до досконалості. А діткам дає розвиток якостей, необхідних для успішної реалізації в дорослому житті: зміцнення волі, формування характеру, здібності перемагати власну лінь, невпевненість і пасивність. Це - загальне оздоровлення, корекція постави.
  Навчально - методичний посібник "Мистецтво NIPPON KEMPO" засновника центру Кемпо-Буду в Україні – сенсея, майстра 3-го дана (чорного поясу) Nippon-Kempo, експерта в галузі прикладної підготовки В’ячеслава ЖУРАВЛЬОВА познайомить вас з сучасним видом єдиноборств, що базуються на традиційних японських направленнях кемпо: карате, дзю-дзюцо, дзюдо, айкідо, а також ввібрали в себе найкращі напрацювання англійського та тайського боксу, вільної боротьби.
  Східне мистецтво творить у бажаючих ним досконало володіти дива.
   Наша колега Наталія Колесникова має чудову нагоду повести вас у цей загадковий світ неймовірного відрегульованого руху за допомогою власного відеоролика. Адже ЇЇ донечка Анна, яка є користувачем бібліотеки 13 і героїнею маминого мініфільму разом із друзями активно вивчає і займається цим вольовим видом мистецтв в домашніх умовах, незважаючи на карантин. Учіться разом з нами. І бажаємо всім здоров'я!







Немає коментарів:

Дописати коментар