четвер, 28 травня 2020 р.

Мій Києве-граде

#ДеньКиєва2020
#бібліотеки_Солом'янки
#бібліотека_13
#бібліопідвальчик_на_відрадному
#бібліотека_і_карантин #бібліотека_onlinе #ПРОЧИТАННЯ 
#конкурс_віршів

   Конкурсом на краще читання віршів про нашу столицю України "Мій Києве-граде" бібліотека13 вирішила відзначити велике свято нашої країни - День Києва.
   На нашу адресу надійшло чимало чудових відеороликів, у яких читають вірші наші користувачі різних вікових категорій: від маленької дівчинки Маши ("Чарівне місто моє, Київ" до шанованого віку Софії Яківни ("Києве мій" Д. Луценка).
   Як завжди активна щаслива родина Колокольцевих, яка викохала трьох синів: Діма читає нам вірш М. Рильського "Київ".
   Карина Живолуп читає "Київ" М. Рильського.
 Родина Колесникових Анна (Н. Забіла "Київ - місто історичне") і Радочка піднесено віршують про свою столиці. 
 Хочемо із задоволенням вам повідомити, що ця талановита вам уже відома з попередніх наших дописів дівчинка Рада (а вона і власний вірш про весну читала, і сама робила мамі подарунок способом паперопластики, і знову власний ляльковий театр створила і озвучувала, і в ігри грала, і малюнок на конкурс нам надіслала, за що ми їй дуже вдячні) знову неабияк проявила себе і написала власний сенкан! про Київ. (Слово "сенкан" походить від французького слова "п'ять" і означає вірш у п' ять рядків).
Ось такі ми маємо таланти.
   Активно доєдналися до конкурсу і колеги. Ви почуєте у їх виконанні вірші Л. Костенко "Мені відкрилась істина печальна", М. Кирилюк "Вечірній Київ", В. Сосюри "Київ", "Веселий сад, пахучі віти", Г. Чубач "Хрещатик", Ю. Турчини "Київ".
   З Любов'ю даруємо своє віршочитання рідному Києву. Бажаємо процвітання, мирного, здорового майбуття!






Немає коментарів:

Дописати коментар