понеділок, 25 травня 2020 р.

Активні користувачі бібліотеки 13

#бібліотеки_соломянки #бібліотека_13 #бібліопідвальчик_на_відрадному #бібліотека_і_карантин #бібліотека_onlinе
#клуб_лада_бібліотеки_13

   "Активні користувачі бібліотеки 13". У рубриці під такою назвою розпочинаємо розповідати вам про неймовірних людей, які проживають у нашому районі (і не тільки), і є постійними незмінними користувачами нашої бібліотеки.
  Вже ось майже півтора роки очолює наш жіночий клуб "Лада" Наталія Миколаївна Морозова. Мила жінка, невтомна трудівниця, вміла рукодільниця, яка протягом свого плідного життя освоїла дуже багато ремесел рукоділля та із задоволенням передає свої знання, вміння, теорію і практику всім бажаючим. А вони у нас є. У будь-яку погоду, у будь-яку пору року, заздалегідь, щоб не запізнитися, не пропускаючи жодного разу, збираючи навколо себе таких же старанних чудових працьовитих жінок, дівчат, дітей (у нас різновікові члени клубу), відповідально, підготовлено, із записами, з відеоінформацією розпочинає кожне заняття. Почуваємо себе учнями, студентами. Залюбки освоюємо ази рукоділля. Вчимося. Практикуємо. Скільки всього оволоділи. Виготовили. Пошили. Вишили. Вив'язали. Створили. Вже провели дві виставки чудових вишитих робіт - картин і рушників. Досвід передається і між членами клубу. Тут із задоволенням все розкажуть і покажуть. Всьому навчать. Це вже одна сім' я. Карантин змінив плани. Але не відібрав бажання творити. Намічене мріємо втілити в життя.
  Пропонуємо вашій увазі нашу відеопрезентацію. У головній ролі - незмінний керівник жіночого клубу "Лада" бібліотеки 13 - Наталія Миколаївна Морозова.





Немає коментарів:

Дописати коментар