понеділок, 25 травня 2020 р.

Цікаві загадкові подорожі з книгами про таємниці природи, динозаврів

#бібліотеки_Соломянки #бібліотека_13 #бібліопідвальчик_на_відрадному #бібліотека_і_карантин #бібліотека_onlinе #ПРОЧИТАННЯ
#книги_фонду
#читають_діти

   Маленькі читачі бібліотеки 13 полюбляють здійснювати цікаві загадкові подорожі з книгами про таємниці природи, динозаврів.
  У минулому і сьогоденні Землі багато загадкових явищ. Відома і улюблена серед дітей "Таємниці природи" Крістіна Лазьє із серії "Дитяча енциклопедія "Махаон" присвячена таємницям природи й історії. Книжки цієї серії супроводжуються чудовими барвистими ілюстраціями і наповнені пізнавальною інформацією. Вони містять той потрібний обсяг класичних знань, який має засвоїти кожна дитина в рамках шкільної програми. Разом із тим це справжні енциклопедії відкриттів, завдяки яким юні читачі дізнаються, наскільки незвичайною й різноманітною є наша Земля. Вона буває непередбачуваною, грізною та руйнівною, коли вивергаються вулкани і стаються землетруси. І вона ж таки породжує приголомшливі пам'ятки природи, фантастичні рослини й екзотичних тварин. Усі ці реальні чудеса оживають на сторінках енциклопедій. А скільки захопливих відкриттів обіцяє читачам подорож у минулі епохи й знайомство зі стародавніми культурами різних народів світу. Ці прекрасні енциклопедії тренують розум і пам'ять, розвивають уяву та просторове мислення. Для середнього шкільного віку.
   Ця щедро ілюстрована захоплююча книга відкриє юному читачеві дивовижні таємниці навколишнього світу, розповість про міражі, полярне сяйво, дощі з піску, підземні печери, екзотичні рослини та безліч інших чудес природи.
   Як утворилася Сонячна система? Що таке зоряний дощ? Як вулкани стають островами? В якій африканській пустелі живуть пінгвіни?
   Відповіді на ці та чимало інших запитань юні читачі знайдуть у цій книзі, яка відкриє дивовижні таємниці навколишнього світу.
   Про що книга «100 фактів про динозаврів» автора Стів Паркер?
  Здійсни подорож у світ доісторичних монстрів!
 Книжка в доступній формі розкриває найголовніші теми щодо давнього світу динозаврів у ста коротких оповіданнях. Основну інформацію викладено у формі 100 маловідомих, достовірних, незвичних та вражаючих фактів! На кожній сторінці ви знайдете чудові малюнки та фотографії, які допоможуть дітям краще зрозуміти прочитане. Це видання є ідеальним путівником у світ динозаврів для дітей молодшого шкільного віку.
   За допомогою яскравих малюнків, вікторин, детальних схем та позначок цікаві факти легко запам'ятовувати й тим самим розвивати свою ерудицію! Книги стануть справжнім відкриттям і чудовою нагодою зануритись у світ природи як для дітей, так і для дорослих!
Динозаври. Міні-енциклопедія. (переклад з англійської Н. Тучинської).
   Як можна здогадатися із назви, це книжка-презентація півсотні найвідоміших видів динозаврів. 6 видів динозаврів із Тріасового періоду, 16 – із Юрського і решта 28 – із Крейдяного періоду. Назви розташовано в алфавітному порядку, а в змісті передбачено місце для позначок біля тих видів, які читач вже знає. Отже, можна гратися в уроки про динозаврів. Ви познайомитеся з особливостями будови цих доісторичних тварин, їхнім способом життя і дізнаєтеся, у який період часу вони жили на Землі. Інформацію про кожного динозавра уніфіковано: є невеликий опис-вступ, основні характеристики (латинська та українська назви, до якої групи належить, тип живлення і коли існував). Маленьким читачам дуже подобаються малюнки у правому верхньому куті сторінок розмірів конкретного виду динозаврів у порівнянні з розмірами людини. Вага, довжина та інші особливості наочно підписано на малюнках. Таким чином, це видання дозволяє легко знайти певного динозавра і одразу зорієнтуватися щодо найголовніших його характеристик.
   А оскільки всіх динозаврів із їхніми назвами винесено на форзац та ерзац, це можна використати для гри-відгадайки назв динозаврів.
   Ви тільки погляньте, з яким задоволенням наш маленький читач Данік зустрічається з улюбленою книгою. Отримайте і ви насолоду від побаченого. Книги чекають!



Немає коментарів:

Дописати коментар