середу, 17 січня 2024 р.

Літературна зустріч з письменницею І. Ковальчук

 📚Сьогодні у нашій бібліотеці #13 гамірно. Дітлахи-шестикаласники ЗОШ 174 наповнили веселим гомоном читальну залу, з нетерпінням чекаючи зустрічі з відомою українською письменницею, мешканкою рідного Відрадного Інною Ковальчук. 

🖋️👸У цій українській берегині вдало поєднались і врода, і талант, багатогранність якого влилась на сторінки книжок, що були сьогодні презентовані і люб'язно подаровані пані Інною нашим поціновувачам книжок та читання. 

👫Активні і кмітливі хлопчики і дівчатка на раз знаходили влучні відповіді до загадок Інни Георгіївни із "Відгадайки для всезнайка". 

📗Зачаровано слухали напівказкові історії про сьогодення дівчинки Даринки із однойменної книжечки авторки, тато якої перебуває в зоні бойових дій. (Ми щасливі поділитися з вами, що життя бібліотеки тісно пов'язане з цим виданням І. Ковальчук. Адже за текстами рукописів бібліотека оголосила конкурс серед дітей на кращі ілюстрації🖼️ до майбутньої книжки. І за результатами були відібрані роботи двох  учениць саме школи 174  Ради Колесникової та Поліни Олешко. Ми разом із цими обдарованими маленькими художницями, які є доречі користувачками нашої бібліотеки, маємо подяки від пані Інни, вписані у цьому виданні. Чим  дуже пишаємось і за що щиро вдячні.) 

📔На завершення зустрічі школярі з великим задоволенням ознайомилися із "Казками навколо нас" та дружньо сфотографувалися📸 з гостею на добру згадку про незабутню чарівну подорож у світ книг📚.









                                       

Немає коментарів:

Дописати коментар