четвер, 26 жовтня 2023 р.

Заняття клубу "Лада" бібліотеки №13.

Жіночі прикраси передавали від покоління до покоління. Вони завжди підкреслюють жіночність і виділяють її власницю із натовпу. А щоб оздоби були ще й ексклюзивними, необхідно навчитися виготовляти їх власними руками. Тим більше, що це не так вже й складно, просто потрібно трохи вільного часу.

Перед тим, як почати творчий процес, слід підготувати матеріал для виготовлення виробу. Звичайно ж, матеріалами, які найбільше використовуються, слугують: різного роду тканина, намистини та бісер. Спектр їх застосування широкий - з них виходять прекрасні браслети, кольє, сережки, намиста і т. д. Таким способом створюються всі види прикрас, які тільки можуть прийти в уяву. Вони мають витончений і елегантний вигляд, незважаючи на їх недорогу вартість.

Дівчата з жіночого клубу "Лада" бібліотеки №13 на нинішньому занятті виготовляли браслети, брошки та кольє. Творча година пройшла дуже цікаво, гамірно та швидко. А пані Вікторія  принесла з собою серветницю, зроблену власноруч вдома. Ви тільки погляньте, який чудовий, а головне, необхідний у домашньому господарстві виріб.   

Приєднуйтесь до нас. У нас творчо, цікаво та креативно.   









Немає коментарів:

Дописати коментар