пʼятницю, 16 червня 2023 р.

Ти найкращий в світі тато!

День батька в Україні традиційно святкують у третю неділю червня, як у більшості країн світу. У 2023 році це свято випадає на 18 червня. День батька цього дня святкують у близько 40 країнах світу, таких як: США, Канада, Південна Африканська Республіка (ПАР), Японія, Франція, Швейцарія, Сполучене Королівство Великої Британії та Північної Ірландії. 

Це свято поваги та вдячності чоловікам, які піклуються про своїх дітей. У цей день татусі з усього світу отримують привітання, квіти та подарунки.

Свято тата - це той день, коли ми маємо нагоду звернутися з добрими словами до всіх батьків, висловити їм свою вдячність, любов і повагу. Та головне -  не приховувати своїх почуттів, свого захоплення їхньою силою і мужністю, їхніми великими серцями.

З метою сприяння усвідомлення ролі батька у вихованні дітей, розвитку кмітливості, уваги, пам'яті, виховання у дітей любові, поваги та уваги до батьків бібліотека №13 провела онлайн майстер-клас з паперопластики "Ти найкращий в світі тато!" з виготовлення вітальної листівки до Дня батька.         



Немає коментарів:

Дописати коментар