четвер, 15 червня 2023 р.

Заняття клубу "Лада" бібліотеки №13.

Ми уже не раз розповідали про наших жіночок клубу "Лада". Це обдаровані і різносторонньо підковані у різних сферах життя трудівниці. Все вміють, розкажуть, навчать, поділяться досвідом. Всім цікавляться. Під час ручних робіт, коли технологія створення виробу вишколена, линуть цікаві розповіді про прочитане, побачене, декламуються вірші. 

Впродовж декількох занять, аналізуючи теми розмов, ми дійшли висновку, що є велике бажання поговорити про світогляд українців та духовну культуру українського народу. 

Неодмінно виконуємо поставлене завдання. Із задаволенням запросили "лектора", як люб'язно назвали його наші рукодільниці, Тараса Бульбу. Людину, яка все своє свідоме життя вивчає українське народознавство. 

"Найбільшим надбанням кожного народу є його власна духовна культура" - сказав пан Тарас. 

Ми заслухалися про особливості української міфології, про віру і вірування українського народу, про традиції і звичаї, про світогляд українців та про українське біблієзнавство. "Біблія - це інструкція до життя. У ній - як жити, як кохати, як народжувати та виховувати дітей, як воювати. Захисти свою землю, коли на неї ступить нога ворога. Бо безчинство - це не тільки гріх, а й великий злочин"- цитуємо з почутого. 

Ми об'єдналися, підставляємо один одному плече, стійко і самовіддано боронимо свою землю. У нас неодмінно буде велика Перемога і соборне демократичне вільне майбутнє. Обов'язково буде. Адже у народу з таким міцним українським корінням, вірою, силою і правдою по-іншому не може бути.








Немає коментарів:

Дописати коментар