пʼятницю, 31 березня 2023 р.

День народження в клубі "Лада" бібліотеки 13.

Особливе свято було сьогодні у нас у жіночому клубі "Лада" бібліотеки 13. Відродили ми свою давню добру традицію відзначення Дня народження у клубі. А вітали ми нашого керівника клубу Наталію Миколаївну Морозову. Викладача за фахом і в душі. Всі свої набуті впродовж  життя на освітянській ниві знання і навички вона до крихти віддає, навчаючи охочих. Що ми тільки не робили за всі роки існування клубу, які тільки техніки не оволоділи. І от нині вирішили сказати велике "дякуємо" за щирість, справжність, відданість.

Сценарій свята був насичений.  Красиві сердечні слова звучали для пані Наталії на знак подяки. Проводили різноманітні конкурси: "Видатні українські жінки" (яких необхідно було відгадати за картками з малюнками)," Я - поет" (завершували власними рядками в риму вислови  відомих українських письменників), всім відомий, але потішний "Зіпсований телефон", зав'язували на швидкість краватки на манекенах та жіночі шарфики і хустки. 

І подарунки були виготовлені власноруч, адже тут зібралися люди творчі. Декламували вірші, клуб пісні "Надія" бібліотеки влаштував міні-концерт. Було святково, піднесено і по-домашньому затишно. 

А ще розчулили слова вдячності Наталії Миколаївни за неочікуваний сюрприз і за відчуття родини, підтримки в бібліотечному колі однодумців, і що вона комусь потрібна та не самотня. Приємні спогади до тепла на душі. Як чудово, що ми знайшли і себе тут, і одне одного. Ми важливі для громади.








Немає коментарів:

Дописати коментар