четвер, 1 жовтня 2020 р.

Музичне відеосвято "Чарівну музику я в серці бережу"

  Якщо дитина талановита, то вона має талант до всього. Хто читає книги, той розвивається далі. І прагне здобути знання, вичерпавши всі можливості. А вони у нас в районі є. 

  Наші маленькі користувачі бібліотеки із задоволенням також навчаються і опановують гуртки  державного позашкільного закладу освіти з великим спектром направлень діяльності та професійним педагогічним колективом ЦДЮТ Солом'янського району. 

  У Міжнародний день музики хочемо вам продемонструвати маленьке музичне відеосвято "Чарівну музику я в серці бережу" (адже такі уроки для діток - справжнє свято): відео з уроку музики цього закладу, куди нас запросили до відомого в музичних колах професіонала, чудового педагога Анатолія Григоровича Баєвського, туди, де щире серце талановитого вчителя навчає наших маленьких читачів прекрасному - музиці, допомагає юним і допитливим пізнати світ і себе, здобути перші перемоги. 

   Бібліотека №13 вітає Анатолія Григоровича і всіх, хто любить слухати яскраві і красиві мелодії і займається музикою професійно. Нехай життя тече, як місячна соната, радує мелодійністю, ритмічністю, яскравістю і жвавістю.  Мажорного ладу вам, дзвінких і високих нот, мелодійної пісні. Нехай музика допомагає любити і насолоджуватися життям.




Немає коментарів:

Дописати коментар