четвер, 25 червня 2020 р.

Галина Вдовиченко "Інші пів'яблука"

Пропонуємо вашій увазі цікаву книгу
Галини Вдовиченко "Інші пів'яблука"
 з фонду бібліотеки №13.


   Дерев’яне яблуко, витвір майстра епохи бароко – це не просто сувенір. Воно вміє здійснювати найпотаємніші бажання… Колись це яблуко змінило долі 4 подруг львів’янок – редактора Галини, коректора Магди, дизайнера Ірини та телеведучої Луїзи. З того часу минуло 5 років. І ось магічна річ знову виходить зі сховку й веде подруг до нових пригод.


   Галина Костянтинівна Вдовиченко — українська письменниця та журналістка, яка дебютувала у великій літературі в 2008 році романом «Пів'яблука». Всі книги Галини Вдовиченко - яскравий приклад якісної літератури в мелодраматичному жанрі. Сюжети її творів розгортаються в українських містах і навколо знайомих багатьом читачам персонажів. Адже найчастіше головні герої книг цієї письменниці - звичайні люди, яких ми безліч разів зустрічали на вулиці, але при цьому трапляються з ними зовсім не звичайні події.
   Серед інших творів Галини Вдовиченко також варто відзначити книги для молодшого і середнього шкільного віку: «Мишкові миші», «Ліга непарних шкарпеток», «36 і 6 котів». Це добрі, веселі й захоплюючі історії, які, безсумнівно, сподобаються дітям молодшого і середнього шкільного віку.


Немає коментарів:

Дописати коментар