суботу, 20 червня 2020 р.

Володимир Єшкілєв "Фаренго. Гніздо"

Пропонуємо вашій увазі цікаву новинку
Володимира Єшкілєва "Фаренго. Гніздо"
з фонду бібліотеки №13.


   "Гніздо" - другий роман з фантастичної трилогії Володимира Єшкілєва "Фаренго". Передбачена війна почалась. Ґирги все ж таки атакували населені світи. Читачі мають змогу зануритись у майбутнє, де людство у гонитві за ресурсами і владою опинилось на межі соціальної та біологічної катастрофи. І ті герої, які вже полюбились читачам першого роману трилогії "Тінь попередника", і нові персонажі, захоплені виром подій, стають учасниками складної гри могутніх сил, що намагаються встановити свій порядок у Всесвіті. Тінь Темного бога минулих епох знову лягає на острівці життя.
   У книзі епопеї гібридна гра могутніх сил переходить у відкриту війну. І перемога в ній криється не у простуватій солдатській стійкості і не в технічній перевазі. Для перемоги потрібно знайти гніздо, а до­ки воно не знайдене, наповзатиме темрява. І буде піднятий пил на мертвих планетах, і всі очевидності та розрахунки будуть піддані сумнівам, і в химерних місцях знайдуться не лише сліди невгасимої ненависті... 


   Володимир Єшкілєв  — український прозаїк, поет, есеїст, кінодраматург, сценарист. У прозі Володимира Єшкілєва передовсім приваблює філософський струмінь і намагання означити таємницю символів і знаків. Володимир є також ідеологом так званого «станіславського феномена». 


Немає коментарів:

Дописати коментар