четвер, 21 травня 2020 р.

ТЕТЯНИ ВИННИК "ДОБРИК І ЙОГО ПРИГОДИ"

#бібліотеки_Соломянки #бібліотека_13 #бібліопідвальчик_на_відрадному #бібліотека_і_карантин #бібліотека_onlinе #ПРОЧИТАННЯ#дитячі_книжки#книги_фонду

   Якщо ви хочете почитати своїй дитині цікаву книжечку, то наша ПОВІСТЬ "ДОБРИК І ЙОГО ПРИГОДИ" ТЕТЯНИ ВИННИК - книга з фонду бібліотеки 13 - стане вам у нагоді. А вона ще й з автографом автора. Так-так. Пані Тетяна була у нас на зустрічі з дітками.
   Тетяна Винник, українська письменниця, родом з Ніжина у своїй повісті описує про захопливі пригоди доброго, спостережливого й кмітливого пса - Добрика, який мріє мати ім’я, вміє терпіти, любить людей і допомагає їм та не боїться пригод.
   Він дуже спостережливий і кмітливий Пес. Живе на вулиці і мріє мати ім’я, як усі домашні пси.
   Він — просто Пес, який любить людей і допомагає їм. Тому й назвали його Добриком
   Книгу "Добрик і його пригоди", видав Видавничий центр "Академія" для читачів молодшого шкільного віку, яким головний герой на сторінках книги залишив завдання: десь з’єднати крапочки й розмалювати малюнок, в іншому місці – розгадати загадку, від якої залежала подальша доля пса.
  Разом із яскравими й сучасними ілюстраціями Віталія Бугари і малий, і дорослий читач легко поринуть у мандри неймовірними краями, де доброта допомагає впоратися з усіма халепами й отримати омріяне.
   Тетяна Винник – письменниця, громадська діячка, журналістка, перекладачка. Головний редактор дитячого журналу "Крилаті". У доробку – безліч творів для дітей і дорослих. Неодноразово відзначена українськими й міжнародними нагородами за досягнення в літературі: Всеукраїнська премія Держкомтелерадіо за дитячу книгу "Відлуння нашої хати", премія "Благовіст", ім. М. Коцюбинського, Україно-німецька премія ім. Олеся Гончара та ін.
   Дипломантка "Коронації слова", лауреатка поетичного турніру у Лондоні. Голова ГО "Центр новітніх ініціатив та комунікації". Ініціаторка й організаторка низки літературних і мистецьких фестивалів, а також збору книжок для бібліотек на Сході.
   Є автором поетичних збірок "Золотоноша" (2003), "Гетсиманська молитва" (2005), "Самоспалення дерева" (2008), "Прокинусь живою" (2014).
  Вірші Тетяни Винник перекладені англійською, болгарською, російською, французькою, грузинською, польською, вірменською, італійською та румунською мовами.
   Авторка повістей для дітей "Відлуння нашої хати", п'єс для дітей "Метелик і Свічка", збірки оповідань для дітей "Добро переможе зло", "Сніговірші для малят", "Україна починається з тебе", "Вишиванка для сонечка".
   З 2018 року — Відповідальний секретар Національної Спілки письменників України.


Немає коментарів:

Дописати коментар