понеділок, 27 квітня 2020 р.

Джон Грін "Паперові міста"

Пропонуємо вашій увазі цікаву книгу
Джона Гріна "Паперові міста"
в бібліотеці №13.


    Джон Грін належить до тих авторів, чиї твори зачіпають душу читача, усі її струни. Разом із героями, ви проживаєте всю книгу, смієтеся і плачете, хвилюєтеся та тріумфуєте. Секрет успіху "Паперових міст" у їх простоті. Проста історія, прості істини, проста і легка манера викладу. Молодіжний роман американського письменника Джона Гріна вперше був опублікований видавництвом «Dutton Books» у жовтні 2008 року. Дебютував 5-тим у списку найкращих книг за версією New York Times. За мотивами роману «Паперові міста» знято однойменний фільм.

    Усе життя Квентин був здалеку закоханий у свою дивовижну сусідку — Марго Рот Шпігельман. Тож коли вона, одного дня відчинивши знадвору вікно в його кімнату, прокрадається в його життя, втягуючи в неймовірні пригоди, Квентин не може їй опиратися. Але ніч пригод закінчується, і на другий день у школі Квентин з’ясовує, що загадкова Марго таємничо щезла. А незабаром виявляється, що Марго залишила для нього підказки, і тепер саме він має відшукати дівчину, яку, йому здавалося, він так добре знав... Черговий бестселер Джона Гріна, автора романів «Провина зірок» і «В пошуках Аляски», не залишить читачів байдужими.


    Джон Грін - американський письменник, лауреат багатьох престижних літературних премій, автор книг-бестселерів #1 у всьому світі, таких як "Провина зірок", "Паперові міста", "В пошуках Аляски", "Досить Катрін". Серед його численних нагород премія Майкла Прінца та Едґара Алана По . Джон Грін двічі був фіналістом книжкової премії LA Times та став одним із 100 найвпливовіших людей у світі за версією журналу TIME.

Немає коментарів:

Дописати коментар