понеділок, 30 березня 2020 р.

Іван Малкович "Абетка"

    Тиждень дитячого читання має давні традиції та набув для нас сьогодні особливого змісту, адже в наш час інтенсивного розвитку інформаційних технологій та швидкого Інтернету, надзвичайно важливо зберегти в дітях любов до читання. Нічого не може замінити спілкування дитини зі справжньою книгою, а бібліотеки для дітей у сучасному світі залишаються чи не єдиним осередком дозвілля, де культивують читання, навчають дитину не просто читати, а систематично думати та аналізувати. У теперішній час тиждень дитячого читання набуває особливого значення – допомагає дітям відчути радість спілкування з книгою, нагадує дорослим про значення друкованого слова у дитинстві, привертає увагу до проблем дитячого читання. 
    Бібліотека №13 пропонує вашій увазі "Абетку" Івана Малковича з ілюстраціями Костя Лавра, видавництва "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА", 1999.
    Спочатку було Слово… А перед словом, звісно ж, літери. Отож і нашу добірку найзнаковіших книжок незалежної України ми й розпочинаємо з “Абетки” Івана Малковича. Саме з неї почалася історія видавництва “А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА”, і саме з неї починають свій шлях читачів майже всі маленькі українці.


Немає коментарів:

Дописати коментар