середу, 25 березня 2020 р.

Люби і знай свій рідний край!

    "Люби і знай свій рідний край!" Старий, як світ вислів. А ми і любимо, і знаємо. Мій рід зі славної Житомирщині - землі жита й миру. Дитинство й молоді роки пройшли в Коростишеві. Мальовничому місті лісів, озер, річки Тетерів, кар'єрів та каньйонів. Граніт у Коростишеві почали добувати ще в 19 столітті. Зараз Коростишів один із головних центрів гранітодобувної промисловості України.
    Каньйон, який тепер дуже відомий, має форму підкови з озером всередині. Навколо озера стоять гранітні скелі та росте ліс. З одного боку є облаштований пляж, де ви зможете зайти у воду та дерев’яні альтанки. Велике враження справляє прозора вода, в ній ідеально видно дно.
    Коростишівський каньйон – це неймовірно гарне місце, яке зачаровує своєю красою. Ліс, скелі та озеро разом утворюють єдину цілісну композицію. Але найбільше вражають гранітні скелі. Вони мають пристойну висоту. Тому дивитися зверху до низу може бути доволі лячно, але до щему краєвидно і хвилююче. Ось така віртуальна екскурсія може вас зачарувати і покликати у подорож по рідній Україні після карантину. (А.Г. Яхно)

Немає коментарів:

Дописати коментар