вівторок, 24 березня 2020 р.

Жіночі аксесуари

    Карантин поламав усі плани, змінив стиль роботи і життя. Але якщо ваша професія - бібліотекар, то щохвилини виникає уява, а що можна запропонувати користувачу такого цікавого, корисного і захоплюючого, щоб викликати ностальгію за бібліотечним спілкуванням при великому бажанні скорішого видужування планети від коронавірусного непорозуміння. Наш клуб "Лада" тепер на телефонній хвилі і весь у планах. А які б ми чудові речі робили, коли б не оте "коли"? 
      Наприклад, жіночі аксесуари. Адже вироби ручної роботи - це досконалість самовираження. Часто аксесуари можуть сказати про особу набагато більше, ніж сам одяг, адже їхня першочергова функція полягає не тільки у довершенні образу, а й у наданні своєрідної родзинки. А якщо говорити про власноручні аксесуари, то варто зауважити, що їхня роль збільшується у кілька разів, оскільки це авторська ексклюзивна робота, у яку вкладено працю майстра. Переконатися у цьому твердженні вам допоможе ознайомлення із запропонованим тут асортиментом.
    Оригінальність на першому місці. При багатій фантазії можна створити надзвичайно цікаві речі. Пропонуємо перелік для натхнення, після якого вам відразу ж захочеться якнайшвидше почати виготовляти щось подібне, а саме: кольє з ґудзиків, яке виглядатиме розкішно і обов’язково підкреслить неординарність вашої особи.
    Прикраси, сплетені за допомогою гачка, які неминуче привернуть до вас увагу оточуючих. Фантастично красиві бісерні джгути: стильну й витончену біжутерію з елементами вишивки, для якої вам знадобиться звичайна підручна домашня фурнітура. Безперечно, для виготовлення різноманітних кулонів, сережок чи кольє необхідно володіти певними навичками, але навчитися цьому не так уже й важко! Було б бажання і фантазія. Приємні світлини-спогади з занять клубу "Лада" бібліотеки 13.






Немає коментарів:

Дописати коментар