пʼятницю, 20 квітня 2018 р.

Тренінг "Відповідальні батьки"

   19 квітня о 17:00 у бібліотеці №13 відбувся тренінг "Відповідальні батьки". Це унікальний навчальний курс, особливо для батьків. Побудований на найсучасніших медичних, технічних, психофізіологічних та інших факторах, підкріпленний успішним європейським досвідом з подолання травматизму та смертності на дорозі серед людей, а особливо дітей при ДТП. 



   Тренінг розроблений в рамках національної програми “Traffic Challenge”.
   Всіх присутніх ознайомили з небезпеками на дорогах, правилами поведінки дітей та як стати більш захищеними. Розказали, чому малі діти, що знають правила - порушують їх, як захистити себе та свою дитину від порушників,  навіщо дитині треба знати математику та фізику в реальному дорожньому трафіку, як себе поводити на місці ДТП, які корисні навички врятують життя нам та нашим діткам.


  

   Сказати, що це було цікаво - нічого не сказати. Унікально, пізнавально, сучасно, успішно та корисно. Тренінг  пройшов з метою навчання уникнення небезпеки на дорогах, правил поведінки дітей під час вуличного руху. А навчала нас тендітна, з великим потенціалом та обізнаністю старший інспектор з особливих доручень ВЗГ УПП в місті Києві Кулик Валерія Миколаївна





Головне, що присутні відмітили користь таких заходів. 




Щиро дякуємо за необхідні знання! 

Немає коментарів:

Дописати коментар