вівторок, 24 квітня 2018 р.

Мистецтво писемного спілкування

Всесвітній день книг і авторського права відзначається 23 квітня.
Книга — це не тільки джерело знань. Це простий доступ до головних людських цінностей, духовних принципів та творчих досягнень всього людства.


    Ювілей буває не лише в людей, але й у книг. До вашої уваги виставка книг-ювілярів 2018 року. Це книги, що йдуть крізь віки, книги, що витримали випробування часом. Роки, десятиліття, століття несуть вони свою мудрість людям. Цим книгам призначено було пережити століття, стати справжніми шедеврами, що покликані відображати великий літопис Життя.






  Працівники бібліотеки провели для школярів презентацію виставки книг-ювілярів. Такі зустрічі мають головною метою наступне - викликати у молодого покоління повагу до літератури, закликати їх до читання книг, що складають невід'ємну частину духовної спадщини кожної епохи. 





   Учні дізнались, що книга є носієм найрізноманітнішої інформації, на основі її використання організований весь освітній процес в цивілізованому світі. Також книга вважається фундаментом самоосвіти та пошуку внутрішньої гармонії. 


   Цінність цього свята як раз і полягає в пропаганді таких ідей. Тільки любов до книги допоможе людям передати свій життєвий та історичний досвід наступним поколінням. День книг і авторського права можна назвати одним з інструментів культурного збагачення людства.


Бібліотечні джерела:
Багряний І. Вибрані твори - К.: Юніверс, 2006р.
Байрон Дж. Вибрані твори - М.: Художня література, 1987р.
Гете Й. Фауст - К.: Веселка, 2001р.
Загребельний П. Диво - К.: Махаон-Україна, 2000р.
По Е. Золотий жук - К.: Веселка, 2003р.

Немає коментарів:

Дописати коментар