субота, 10 лютого 2024 р.

Інвестиція в майбутнє через лірику

💛💙🎼Зразки високої поезії і мотиви особливої художньої української мови внесли ліричні пісні в нашу національну культуру, відтворили душевну красу, ліпші чесноти, ідеали і сподівання нашого народу. Вони є найкращим яскравим прикладом художньої творчості населення України.

💞Тут вам світ щирих почуттів і відвертих переживань людини, які відлунюють властивість національного характеру.

🎶На занятті клубу пісні "Надія" бібліотеки для дорослих 13, який діє в рамках власного освітнього проєкту "Моя мова" - об'єднання однодумців у своєму прагненні навчитися розмовляти, думати, жити українською, що є чудовою інвестицією в досягненні мети бути справжнім українцем та власного музичного проєкту «Об’єднані піснею»🎵  - ствердження ціннісного ставлення до музичної, вокальної культури рідного краю, вивчення її історії, обрядовості, традицій, творчості видатних українських композиторів і виконавців та розкриття здібностей, творчого музичного потенціалу, дослідження власного духовного світу через українську музику, ми розкрили основне призначення ліричних народних пісень: щиро та емоційно донесли думки, почуття і настрої людини до слухача і глядача.

🤗🎶🎵 Отримали справжню насолоду розбираючи до літери та ноти крутезну легку з безпосередністю жартівливо-ліричну українську лемківську народну пісню, найулюбленішу багатьох поціновувачів гармонійного українського співу "Ішло дівча лучками" та відтворюючи образ закоханої героїні, яка ладна віддати найцінніше, що в даний момент часу має, навіть разом із фартушком, тому, кого кохає всім серцем. Як же це щиросердно, цнотливо і ціннісно!





Немає коментарів:

Дописати коментар