вівторок, 28 листопада 2023 р.

Заняття клубу пісні "Надія" бібліотеки №13.

Українська пісня… Вона є однією із святинь нашого народу, його найціннішим духовним скарбом, гордістю і красою, геніальною поетичною біографією. З давніх-давен уславилася Україна піснями, які дбайливо, як найдорожча реліквія, передавалися від покоління до покоління. Пісня супроводжує українця від колиски до могили, бо не було значної події в житті народу, нема такого людського почуття, яке б не озвалося в українській пісні ніжністю струни чи рокотанням грому. Український народ створив так багато пісень, що, якби кожного дня вивчати одну нову пісню, на вивчення усіх не вистачило б людського життя.

Українці - це саме та нація, яка зростала на своїх піснях, яка вкладала в їх слова усі переживання, душевні потрясіння, все те, що не могла просто забути. Українська пісня - це бездонна душа українського народу, це його мова.  

Сьогодні на занятті клубу пісні "Надія" бібліотеки №13 ми співали українські пісні про найважливіше - про дім, про життя, про кохання, патріотичні пісні до нашої Перемоги над ворогом. 

Пісня супроводжує українців упродовж цілого життя. З піснею українські козаки ходили в бій, а наші солдати нині боронять Україну. Пісні неабияк впливають на настрій. Вони закладаються в нашій голові так сильно, що інколи ми не можемо позбутися нав’язливої мелодії та наспівуємо її повсякчас.

Українські пісні - про кохання, відданість, життя, біль. Зараз через українську пісню ми розповідаємо про нашу війну, про те, як нам складно та як болить ця рана кожному українцю. Співаємо! Перемагаємо!       




Немає коментарів:

Дописати коментар