четвер, 28 вересня 2023 р.

Бібліотека на долоні.

 

30 вересня – Всеукраїнський день бібліотек. Сьогодні книгозбірні – це інформаційні, культурні, освітні заклади, які роблять вагомий внесок у розвиток українського державотворення, сприяють розбудові громадянського суспільства.

Справжніми помічниками та порадниками на шляху до вершин знань і мудрості народу є бібліотекарі – вірні збирачі духовних скарбів, провідники у світ нового і непізнаного. Саме бібліотекарі, допомагають читачам бути обізнаними у сучасних проблемах, пізнавати реальну картину світу. Нині бібліотеки є тими інформаційними ланками, які поєднують читачів і управлінські структури, роблять діяльність органів влади прозорою і відкритою для населення. Подальший розвиток бібліотечної справи – це запорука розвитку суспільства.

Всеукраїнський день бібліотек - свято не тільки бібліотекарів, а й користувачів бібліотек. У нас завжди для них відкриті двері. Ми повсякчас радіємо зустрічам з читачем та активному спілкуванню. Адже є спільні теми і є що запропонувати та показати. Цьогоріч із великим задоволенням до Всеукраїнського дня бібліотек ми провели передсвяткову екскурсію "Бібліотека на долоні" нашими ошатними та світлими залами для учнів 4А класу ЗОШ № 54. На якій діти дізнались про історію бібліотеки, основні правила користування нею, послуги та книжковий фонд, завітали до бібліотечного музею української народної старовини "Хата під стріхою" та проявили бажання стати нашими користувачами.                












Немає коментарів:

Дописати коментар