четвер, 8 червня 2023 р.

Заняття клубу пісні "Надія" бібліотеки №13.

Від 24 лютого 2022 року триває масштабна агресія росії проти України. російська армія, не досягнувши на початку вторгнення заявлених Кремлем цілей, намагається ще якось себе проявити, а також щоденно підступно обстрілює цивільне населення, бомбардує, обстрілює житлові квартали міст, знищує цивільну інфраструктуру, лікарні, школи, історичні пам'ятки.

На світанку 6 червня російські терористи здійснили внутрішній підрив конструкцій Каховської ГЕС, яку вони терористично захопили 24 лютого 2022 року.

У зоні підтоплення близько 80 населених пунктів.

Усі служби, військові, керівні органи нашої держави, усі, хто небайдужий і спроможний допомогти роблять все, щоб врятувати людей. 

З районів ризику проводяться евакуація та забезпечення питною водою всі міста й села, які живилися водою з Каховського водосховища.

На засіданні РНБО погоджено комплекс міжнародних і безпекових заходів, щоб притягти росію до жорсткої відповідальності за цей теракт.

російські терористи руйнуванням дамби Каховської ГЕС лише підтверджують для всього світу, що їх треба вигнати з кожного куточка української землі. Жодного метра не можна їм залишати, бо кожен метр вони використовують для терору. Лише перемога України поверне безпеку. І ця перемога буде. Ані водою, ані ракетами, ані чим завгодно ще не вдасться зупинити Україну.

Це лише один день російської агресії. Це лише один російський теракт. Це лише один російський злочин війни. Тепер. Будь-які коментарі зайві.

росія винна в жорстокому екоциді, вона воює проти життя, проти природи, проти цивілізації. Ця недокраїна повинна піти з української землі та понести повну відповідальність за свій терор.

Ці жахливі події надихнули нас на патріотичний лад. Дуже хочеться підтримати наш народ. Пісні про Україну, рідну землю, нашу Батьківщину пролунали на занятті клубу пісні "Надія" бібліотеки №13.    

"Україно, молюся за тебе" - молитва за Україну, за блакитне небо, за столицю, за божественну українську мову, за пам'ять убієнних за волю синів. 

"Зове рідна мати" - українська народна пісня про звернення матері до сина, про Україну, що словом зігріє і витре сльозу.   

Співаємо українські народні пісні, піднімаємо патріотичний дух українців, допомагаємо воїнам ЗСУ, йдемо до Перемоги!   

                     









Немає коментарів:

Дописати коментар