пʼятницю, 17 березня 2023 р.

Що таке щастя?

20 березня світ відзначає Міжнародний день щастя. Свято покликане показати, що щастя - одна з найголовніших цілей людства і прагнення до нього людей однакове на всій Землі. Рішення про появу такої урочистої дати було прийнято в 2012 році Генеральною Асамблеєю ООН. Тож свято зовсім молоде, але, незважаючи на юний вік, ми з радістю приймаємо позитивний і приємний привід побажати одне одному щастя.

Щастя - психоемоційний стан цілковитого задоволення життям, відчуття глибокого вдоволення та безмежної радості. Те, що викликає відчуття найвищого задоволення життям, дає радість людині. 

Щасливою людина може бути в усьому і від усього: від краси навколишнього світу, від того, що ти здоровий і в тебе все, що треба, є, від того, що ти здолав труднощі і маєш перемогу, і від того, що у тебе в житті все добре, що тебе люблять і поважають, щастя в тому, що ти бачиш і чуєш цей надзвичайний і дивовижний світ з його кольорами і звуками, що ти відчуваєш запах трави і квітів, подих вітру на обличчі... 

Щастя це мир на Землі, тиша і спокій у світі і в серці. Щастя - це міцна родина, здорові діти, це улюблена справа, якою людина займається... Щастя! Воно необхідне кожному, бо як без нього! Воно надає сили і наснаги, створює позитивний настрій, робить людину щирішою і добрішою, світлою і захопленою. 

До Міжнародного дня щастя бібліотека 13 провела відеоінтерв’ю "Що таке щастя?".                                    


Немає коментарів:

Дописати коментар