середу, 15 березня 2023 р.

Сергій Соколов "Історія в моментах. Україна / московія".

Вже більше року з того часу, як докорінно змінилося життя нашої країни. Прийшла жорстока завойовницька війна на знищення.

Та попри все наші мужні воїни ЗСУ віддано протистоять ворогу-окупанту. Виборюють кожен сантиметр нашої землі. І за всі злодіяння московитські нелюди будуть нести покарання.

Захисники Вітчизни іще несуть добру місію розтлумачення цивільним людям про сутність цієї війни, її причини і наслідки. А підростаючому поколінню про необхідність глибокого та якісного навчання, добрих справ, проявів патріотичної громадської позиції, бути свідомими громадянами своєї держави.

Сьогодні саме й відбулася така світоглядна зустріч про історію української державності. Чудова зустріч-презентація книги Сергія Соколова "Історія в моментах. Україна / московія". Разом з автором ми завітали на гостину до учнів школи №54 Солом'янського району. 

Сергій Соколов - волонтер, педагог, офіцер ТрО, автор-упорядник історико-біографічної збірки "Мова і нація".

"Історія в моментах. Україна / московія" - незвична книга, після опрацювання якої ви знайдете відповіді на безліч запитань, які рояться в кожного з нас у теперішній час.

Ці та інші запитання, що стоять нині як виклик перед нашим суспільством, автор і розглядав разом зі школярами. А іще ми дізналися про громадську, волонтерську, благодійницьку діяльність пана Сергія.

В учнів були запитання до автора. Вдячні за грунтовні відповіді і за викликаний неабиякий інтерес до нього як людини. Спілкування перетекло за межі зустрічі. 

Відрадно, що у нас є така молодь - наше майбутнє. Це їм після Перемоги вести нашу соборну, міцну, демократичну, єдину, вільну країну до європейського майбуття.

Було пізнавально, затишно та цікаво. 








Немає коментарів:

Дописати коментар