середу, 8 лютого 2023 р.

Читання про кохання.

Людина не може жити без теплих почуттів. Коли вони огортають душу, хочеться дістати все із потаємних її куточків і висловити відчуте близькій коханій людині або подарувати весь світ. 

Кохання - вічна і жива музика життя. Окрилює, полонить серце, надихає і паморочить до нестями. 

Кохання - це незвичайний стан, завдяки якому кожна людина відчуває себе по-справжньому щасливою і комусь потрібною. Воно може бути до Батьківщини, до рідного міста, до матері, до дівчини чи хлопця, і, звичайно, до книги, до читання.

До Дня Святого Валентина бібліотека 13 провела онлайнчитання "Читання про кохання" з найромантичними історіями про кохання.

Кенфілд Д. Курячий бульйон для душі. - Харків: Клуб Сімейного Дозвілля, 2018. - 384 с.

Є в цьому світі дещо, про що однаково сильно мріють лікарі та водії, багаті і бідні, високі та низькі, брюнетки і блондинки, молоді та літні люди. І це омріяне щось - кохання. Справжнє, щире, несподіване, непідвладне часу - чарівне кохання. І, може, хтось скаже, що любові не існує, але герої 101 історії про кохання доведуть зворотне. Що робити монаху який… закохався? І як поводитися на побаченні, яке розпочалося з розбитої фари? Як не впасти у відчай, коли всі навколо одружуються, окрім тебе? Може знайти свого принца допоможе колекціонування жабенят? Чи розлучена тридцятирічна жінка здатна зустріти… перше кохання? Чим більше дітей, тим менше романтики - ви теж вірите у цей міф? Та ще 95 історій про любов, які хвилюють душу та від яких ви не зможете відірватися.

Немає коментарів:

Дописати коментар