пʼятницю, 3 грудня 2021 р.

Добротвори.

3 грудня відзначають Міжнародний день людей з інвалідністю, який було засновано в 1992 році Генеральною Асамблеєю ООН. Відзначення цієї дати – справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов'язок перед тими серед нас, що потребують захисту та підтримки у цей непростий час. Це не просто категорія людей. Це окремі життя. Окремі трагедії. Окремі людські надії на те, що буде добре. На щастя, поряд з ними є ті, хто хоче допомогти. І хто допомагає. Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитися над непростою долею тих, хто живе з вадами здоров'я, не забувати, що поруч з нами живуть люди, які потребують допомоги і уваги. 

Цей день покликаний привернути увагу до їхніх проблем, захисту їхніх прав, гідності і благополуччя та є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства. 

До Міжнародного дня людей з інвалідністю бібліотека №13 провела благочинну акцію "Добротвори".

Напередодні у соцмережі Фейсбук ми натрапили на повідомлення колеги - благання допомогти коштами бійцю загону "Айдар" Андрію Млинарському, який втратив на російсько-українській війні кисть лівої руки. Про те, що з ним сталося далі, ви можете дізнатися з допису, який ми подаємо нижче. Вагань не виникло. Ми не повинні бути байдужими і зобов'язані допомогти нашому воїнові. 

Хто бажає і має можливість, долучіться! Реквізити додаємо.






1 коментар:

  1. Вітаю. Справді кожен із нас по невеликій крихті може допомогти ближньому, адже ми на духовному рівні одне ціле. Давайте будемо про це пам'ятати і світ відразу засвітиться полум'ям доброти і щедрості!

    ВідповістиВидалити