пʼятницю, 26 листопада 2021 р.

Активності з цифрової грамотності.

Всі бібліотеки ЦБС Солом'янського району м.Києва приєднані до Мережі хабів цифрової освіти і є амбасадорами проєкту «Дія. Цифрова освіта».

Про що громада району знає, а для кого – новина, можуть скористатися ґрунтовними повідомленнями з наших інформаційних куточків.



Бібліотека – це партнерський офлайн-хаб, де ми систематично надаємо інформаційні послуги в електронному вигляді, проводимо навчання цифрових навичок на національній онлайн-платформі з цифрової грамотності для користувачів бібліотеки та місцевої громади. 

Кожен бібліотекар розповість вам, що таке «Дія», допоможе знайти освітні серіали для навчання та перевірити рівень ваших знань. Отже, розповість, допоможе, підкаже і навчить. 




Адже всі бібліотекарі пройшли Цифрограм на освітній платформі «Дія».  

Про що свідчать наші сертифікати. 






У межах проєкту Міністерства цифрової трансформації «Дія. Цифрова освіта» проходить Місяць цифрової грамотності. Українська бібліотечна асоціація проводить Акцію «Активні ‒ Цифрові» в соцмережі Фейсбук.

Ми, як цифровий хаб, приймаємо активну участь. У рамках якої та до тижня медійної та інформаційної грамотності бібліотека №13 провела просвітницький захід - день інформування "Бути медіаграмотним – стильно" http://public-library-13.blogspot.com/2021/10/blog-post_5.html .


Немає коментарів:

Дописати коментар