пʼятницю, 16 квітня 2021 р.

Деніел Гоулман "Емоційний інтелект".

Залежність між інтелектом і життєвим успіхом зрозуміла і майже аксіоматична.

А як впливає на життєві здобутки емоційна сфера людини?

Які емоційні складники передусім формують нашу долю?

Чи можна (і як саме, якщо так) виправити емоційні моделі, закладені в людині, коли вони гальмують її рух до кращого?

І взагалі, чи реально об'єднати два слова - "емоційний" та "інтелект" - і не дістати суперечність?

Відповіді на ці питання дає основана на науковій базі й водночас легко написана для широкої аудиторії книжка Деніела Ґоулмана - один із безперечних психологічних бестселерів останніх десятиліть.

Деніел Ґоулман – американський письменник, психолог та науковий журналіст, який протягом 20 років працював у «New York Times» та розповідав про мозок.

Прочитати книгу «Емоційний інтелект» варто усім, хто цікавиться саморозвитком та особливостями емоційного інтелекту.

Книга «Емоційний інтелект» Д. Ґоулмана після виходу в світ майже півроку протрималася у списках бестселерів «New York Times», а все завдяки важливим відкриттям, які вона зробила для звичайних читачів. Найцікавіше те, що книга розповість про закономірності між вашим емоційним інтелектом та успіхом у житті, тож рекомендуємо прочитати «Емоційний інтелект» Деніела Ґоулмана.

У книзі ви також знайдете факти про походження, виникнення та роботу емоцій, а також про низку психологічних експериментів, які демонструють, як емоції працюють. Автор показує, як емоції зароджуються на фізіологічному рівні та проявляються назовні, як вони впливають на наше життя. Деніел Ґоулман розповідає про способи контролю емоціями, дає поради, які знадобляться кожному з нас у повсякденному житті. Емоційний інтелект – важлива складова людської мудрості та виваженості, тому його варто тренувати в собі та вчитися керувати власними емоціями.



Немає коментарів:

Дописати коментар