вівторок, 13 квітня 2021 р.

Пригодницько-детективний світ Андрія Кокотюхи.

Книги Андрія Кокотюхи завжди захоплюють читачів пригодницько-детективними історіями. Цікаво буде почитати про таємницю пошуку козацького скарбу, пригоди гімназиста Юрка Туряниці, боротьбу зі злом та ін.

Бібліотека №13 пропонує вашій увазі цікаві твори Андрія Кокотюхи "Таємниця козацького скарбу", "Гімназист і Чорна Рука", "Гімназист і Біла Ворона".


Кокотюха А. Таємниця козацького скарбу. Детективна повість. - К.: А-ба-ба-га-ла-ма-га, 2019. - 224 с.

Перед тобою, любий читачу, справжній детектив, у якому беруть участь твої ровесники – тямущий Данько і спортивний Богдан, дівчинка Галка з навіженим страусом на прізвисько Футбол, кілька дорослих вуркаганів, а також непривітна ватага на чолі з Льонькою Гайдамакою... Йдеться, звичайно ж, про козацький скарб – бочку золотих монет і золоту козацьку булаву. Понад три століття ведуться пошуки цього безцінного скарбу, і лише в наші дні двоє школярів під час літніх канікул випадково наближаються до розгадки таємниці... Пан чи пропав, втікати чи залишатися, жити чи вмерти – ось такі непрості дорослі запитання постають перед відважними школярами...

Кокотюха А. Гімназист і Чорна Рука. Пригодницько-детективна повість. - К.: А-ба-ба-га-ла-ма-га, 2018. - 224 с.

У Першій зразковій гімназії все зразкове – окрім учнів. Про гріхи кожного знає лиховісний незнайомець, який називає себе Чорною Рукою. Хто не виконає його наказів, тому непереливки. Саме через погрози Чорної Руки починаються небезпечні пригоди звичайного київського гімназиста Юрка Туряниці. Волею долі лише Чорна Рука знає, хто скоїв убивство, в якому звинувачують українського воїна-добровольця. І восьмикласник іде по сліду, як справжній детектив. Разом з київським гімназистом та його друзями ви потрапите в моторошні покинуті будинки, старі київські двори та лігва озброєних бандитів. Поруч із Юрком – простакуватий і мудрий приватний детектив Назар Шпиг, котрий дуже любить змінювати зовнішність, та кумедний Джентльмен на чотирьох лапах... Нова захоплива детективна повість відомого українського письменника Андрія Кокотюхи обіцяє перерости у цілу серію детективів про пригоди київського гімназиста Юрка Туряниці. Для середнього шкільного віку.

Кокотюха А. Гімназист і Біла Ворона. Пригодницько-детективна повість. - К.: А-ба-ба-га-ла-ма-га, 2019. - 272 с.

У цій детективній історії Юрію Туряниці належить битися з Білою Вороною. Ця лиходійка веде полювання в віртуальному світі, вишукуючи тих, хто не схожий на інших, щоб затягнути їх у свої смертельні мережі. На її боці, серед інших, виступають учні Першої зразкової гімназії. Завдання Юрія зупинити Білу Ворону. А допомагають йому в цьому детектив Назар Шпига та друг Джентльмен. Але їх спільних зусиль недостатньо, тому вони звертаються за допомогою до фронтової розвідниці Яни. Ось такою командою, вони починають полювання на Білу Ворону і її поплічників. 
«Гімназист і Біла Ворона» - це історія про те, як Юрій і його друзі, в черговий раз повинні битися зі злом, щоб врятувати тих, хто не може постояти за себе сам. Це прекрасний детектив, від якого будуть у захваті всі, від дітей і підлітків до дорослих людей.


Немає коментарів:

Дописати коментар