вівторок, 2 червня 2020 р.

Як тебе не любити…

#бібліотеки_соломянки #бібліотека_13 #бібліопідвальчик_на_відрадному
#бібліотека_і_карантин #бібліотека_onlinе #ПРОЧИТАННЯ
#книги_фонду

   Захоплива книга з фонду бібліотеки 13.
  Як тебе не любити... : Коротка проза про сучасний Київ та киян. - К. : Фенікс, 2017. - 144 с. : іл.
 Наше місто унікальне і особливе, овіяне легендами й уславлене героїчними сторінками багатовікової історії. Це серце нашої держави - одне з найстаріших міст Європи, яке пам'ятає надзвичайно багато різних історичних подій, наслідки яких відобразилися у пам'ятниках, архітектурних стилях... Саме тут знаходяться всесвітньо відомі прикраси всієї України: сповнений історизму, незвичайно красивих та унікальних будівель й вуличок Поділ, Софіївська площа та собор, Маріїнський палац, Києво-Печерська Лавра, Хрещатик, Майдан Незалежності, Дніпро, Андріївський узвіз та інші культурні об'єкти. Саме про такий Київ люблять розповідати у своїх творах письменники, оспівувати поети, замальовувати художники.
  Краса і велич нашого міста надихнули авторів поділитися своїми враженнями з читачами в збірці короткої прози про сучасний Київ та киян «Як тебе не любити…»
  В одинадцяти творах збірки оповідань та історій, що сталися у нашій столиці, Київ постає у багатьох вимірах: тут і жіночі освідчення йому як живій істоті, й оспівування його принад, і гіркі сповіді про розлуку з ним, й екскурси в минувшину…


Немає коментарів:

Дописати коментар