пʼятницю, 26 червня 2020 р.

Активні користувачі бібліотеки 13

#бібліотеки_соломянки #бібліотека_13 #бібліопідвальчик_на_відрадному
#бібліотека_onlinе
#активні_користувачі_бібліотеки_13

   "Активні користувачі бібліотеки 13" знову в ефірі. Сьогодні розповімо про ще одну чудову людину нашого клубу "Лада". Це - Лариса Миколаївна Гриневич.
 Одного зимового дня йшла вона знайомою стежкою до роботи і погляд зупинило оголошення біля воріт парку "Відрадний" про відкриття жіночого клубу в бібліотеці 13.  
 А коли поверталася додому, то папірця вже не було. Пожалкувала, що не запам'яталась адреса. Але хто шукає, той завжди знайде. Зробивши декілька телефонних дзвінків знайомим, з' ясувалось, що наша бібліотека розташована зовсім поруч.
У призначений час зайшла до нас струнка кароока мила жіночка із хвилястим довгим волоссям. Прийшла і залишилась у колі однодумців і вмілих рукодільниць, таких, як і вона.
 Проводила і майстер-клас, вправними рухами вив' язуючи хитромудрі вузли із жіночих шарфів на плечах колежанок по клубу. І чудові прикраси виготовляла власноруч, вишивала, вчилася і навчала.
І, як ми розповідали в попередньому дописі, познайомилася тут зі своєю уже тепер подругою. Дива бувають. Дороги зводять. І спільне захоплення, рукоділля, теж.
 Незабутнім є професійний танок "циганки" Лариси, бо безвідмовність, відповідальність і грунтовний підхід її до всього вражає. Адже брала уроки вона саме у фахівця. А танок потрібен був для свого Дня народження. Мала неабияке бажання зробити подарунок друзям. І їй це неперевершено вдалося. Відтворила його і у нас на святі в бібліотеці. Це був аншлаг. Мов метелик крилами робила рухи широкою спідницею, заворожуючи всіх навколо. Як виявилось, костюм, який пані Лариса наполегливо шукала декілька днів, досить важкий. А вона ж у нас така тендітна.
Лариса Миколаївна завжди пропонує свою допомогу, навіть під час карантину. Добра, щира і просто хороша людина. Щаслива мама, якій син-легкоатлет присвячує свої досягнення і нагороди.
 Пишаємося тим, що знайомі з такими чудовими людьми.



Немає коментарів:

Дописати коментар