суботу, 25 квітня 2020 р.

Джордж Мартін "Танок драконів"

Пропонуємо вашій увазі цікаву книгу
Джорджа Р. Р. Мартіна "Танок драконів"
в бібліотеці №13.


    Фантастична сага «Пісня льоду й полум'я» давно завоювала серця читачів у всьому світі, перекладена більш як на 20 мов і продається мільйонними накладами.
    П’ята книга циклу — «Танок драконів» — це захопливі подорожі на Стіну, де вже відчувається крижаний подих зими, й у далекий Есос, розімлілий від спеки, де пересичені рабовласники необачно викликають на тан драконів.
    Дія книги «Танок драконів» з епопеї «Пісні льоду й полум'я» відбувається у псевдоісторичному світі (найбільш близькому до середньовічної Європи XV століття — «Війна Червоної та Білої троянд»), де існує магія, а сезон може тривати протягом багатьох років. Кривава війна династій Вестеросу поступово іде на спад, не визначивши справжнього переможця. Насувається довга і холодна зима. Імперія знаходиться в невіданні і сум'ятті.
    «Танцем драконів» здавна звали в Семи Королівства війну. Але тепер війна охоплює все нові і нові землі. Війна котиться з Півночі - через стіни. Війна йде з Заходу - з островів. Війну замишляє Південь, який мріє посадити на Залізний Трон свою ставлениця. І зовсім вже несподівану загрозу несе зі Сходу увійшла в силу «мати драконів» Дейенеріс ... Що буде? Кров і ненависть. Любов і політика. І перш за все - доля, якій завгодно було звести в смертоносному танці великі сили.


    Джордж Р. Р. Мартін - один з найвідоміших письменників світу, автор чотирнадцятьох романів, кількох збірок оповідань і численних сценаріїв для кіно й телебачення. Серед братів по цеху його заслужено називають майстром гільдії героїчного фентезі. А знаменита екранізація "Гри престолів" поставила рекорд телебачення, зібравши біля екранів понад 25 мільйонів глядачів.

Немає коментарів:

Дописати коментар