вівторок, 17 квітня 2018 р.

"Відповідальні батьки"

19 квітня о 17:00 у бібліотеці № 13 за адресою пр.Відрадний, 14\45 відбудеться Тренінг "Відповідальні батьки" – БЕЗКОШТОВНО!

    Це унікальний навчальний курс, особливо для батьків. Побудований на найсучасніших медичних, технічних, психофізіологічних та інших факторах, підкріпленний успішним європейським досвідов з подолання смертності на дорозі. Щоб попередити травматизм та смертність серед людей, а особливо дітей при ДТП.
   Тренінг розроблений в рамках національної програми “Traffic Challenge”.
   Вас ознайомлять з небезпеками на дорогах, правилами поведінки дітей та як стати більш захищеними. Вам розкажуть, чому малі діти, що знають правила - порушують їх, як захистити себе та свою дитину від порушників, де приховані небезпеки, навіщо насправді дитині треба знати математику та фізику в реальному дорожньому трафіку, що робити та чого не робити на місці ДТП, про що не знають вагітні, які корисні навички врятують життя вам та вашим діткам.
   Розповість вам про основні принципи безпеки т.в.о. ст. інспектора з ОД відділу зв`язків з громадськістю, лейтенант поліції Кулик В.М.
    І пам’ятайте, що вина завжди полягає на дорослих, адже і за законом, і за моральними нормами – саме дорослі несуть відповідальність за неповнолітніх дітей.

Чекаємо на ВАС!
Адже безпека ваша і ваших дітей набагато дорожча, ніж дві години часу.

Немає коментарів:

Дописати коментар