вівторок, 20 листопада 2018 р.

День Гідності і Свободи з поетесою Мальвою Кржанівською

     Чудовий урок патріотичного виховання до Дня Гідності і Свободи для школярів відбувся сьогодні у нас з поетесою, громадським діячем, лідером мистецького об'єднання "Творчий Сектор", гарною молодою жінкою і прекрасною людиною Мальвою Кржанівською. 
     Зустріч розпочалася розмовою про те, що з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в державі  початку XXI століття, а також віддаючи належне шанування патріотизму і мужності громадян, які в листопаді 2013 - лютому 2014 стали на захист демократичних цінностей, прав, свобод людини і громадянина, національних інтересів, Європейського вибору був започаткований День Свободи і Гідності, який з 21 листопада 2014 року в Україні відзначається щорічно.
  Далі шановна гостя повідала дітям про те, що вони повинні гарно вчитися, бути гідними дітьми своїх батьків, чемними, вихованими, любити свою Батьківщину, вбирати в себе всі чесноти і гарні якості, зростати патріотами, бо саме вони майбутнє нашої України. 
    І полилися звучні рядки із вуст поетеси. Із захопленням учні слухали патріотичну лірику Мальви Кржанівської. А в ній все так по-українськи, щиро, правдиво.
   












Ми пишаємося, що маємо таких талановитих митців і можливість спілкування з ними. Нових творчих злетів і цікавих зустрічей Вам, пані Мальво! Дякуємо за те, що навчаєте молоде покоління правильно жити на нашій рідній землі.

Немає коментарів:

Дописати коментар