середа, 13 грудня 2023 р.

Розмовний клуб української мови.

Бібліотека 13 запрошує охочих удосконалити свою українську та поспілкуватись у дружньому колі на заняттях розмовного клубу української мови "Моя мова" з фахівцем Вікторією Прохнєвською.

☝️Мило, безбар'єрно, доступно у невимушеній атмосфері вас навчать всьому тому, що ви вважаєте недосяжним.

👍Ось так, спілкуючись, ви не зоглянетесь, як уже зрозумієте, що уміло і грамотно можете в розмові пояснити та застосувати під час складання речень наступні слова: стосунки (між людьми), взаємини (між родичами), відносини (аграрні, політичні, професійні), відношення (математичне значення).

А іще: питання (жіноче і т. п.), запитання (звернутися, поставити, відповісти). 

Двобічний (зв'зок, процес, покриття), двосторонній (договір, угода, співпраця), двосторонні (взаємини, стосунки, зв' язки, перемовини).

Письмовий (стіл, дозвіл, іспит), писемний (літературна мова) та писаний (олійними фарбами, рідною мовою).

💙💛 І вкотре вас захопить у вир багата українська мова своїми фразеологізмами. Це ж якою потрібно бути глибокою і неосяжною, щоб мати такі скарби для висловлювання та солов'їності.

💯 Запевняємо, таке занурення в практичне мовне середовище неодмінно допоможе вам з часом усунути всі хиби. Не хвилюйтесь, помиляються навіть фахівці. Але хто прагне, той навчиться. Приходьте, "прокачайте" свою українську. У нас затишно, без засудження і просто круто.

🕔 Щосереди о 17:00.

📚 Просп. Відрадний, 14/45. ☎️Тел. для довідок 497-73-04.    






Немає коментарів:

Дописати коментар